Inhoud Xnapda-filmpjes (update 19 april 2021) + Handleiding

« Terug naar de filmpjes

Inhoud Xnapda-filmpjes (update 19 april 2021) + Handleiding

Hoi!
Hier vind je per leerjaar een document met alle titels van de Xnapda-filmpjes, die in dat leerjaar aanwezig zijn. Zo zie je meteen, welke leerstof er al behandeld is. Er werden ondertussen ook al honderden extra filmpjes gefilmd en die staan nu in een wachtlijst om gemonteerd te worden. iedere maand komen er nieuwe filmpjes bij.

Binnenkort NIEUW BIJ XNAPDA:
1) We zijn bezig met de voorbereiding van een nieuwe soort filmpjes, namelijk de STEM-filmpjes over het STEM-onderwijs (onderzoekend en ontwerpend leren).
Binnen een paar maanden komen de eerste online.
2) We zijn nu bezig met de ontwikkeling van een nieuw type schoolabonnement. Dit zal als extra optie aangeboden geworden voor volgend schooljaar. Dit zal hoogstwaarschijnlijk een soort van ALL-IN-SCHOOLABONNEMENT worden, waarbij er geen leerjaaraccounts zijn, maar wel leerkracht- en leerlingaccounts, waarbij de leerkracht Xnapda-filmpjes kan klaarzetten voor een leerling voor in de klas of voor thuis. Ook zal een leerkracht via zijn/haar leerkrachtaccount meteen toegang hebben tot alle leerjaren van Xnapda, dus tot alle Xnapda-filmpjes.
Goed nieuws, toch?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief om hiervan op de hoogte te blijven.

Veel groetjes,
Jannes,
Presenator bij Xnapda