Tarieven

Xnapda-abonnementen

Schoolabonnementen

Er zijn 2 soorten schoolabonnementen. Deze schoolabonnementen zijn telkens voor de ganse lagere school. Het ‘BASIS-schoolabonnement’ is het schoolabonnement, waarmee Xnapda gestart is. Het ‘ALL-IN-schoolabonnement” is nieuw en werd speciaal ontwikkeld om tegemoet te komen aan de nood van scholen en leerkrachten om, naast als huiswerk, ook Xnapda-filmpjes te kunnen klaarzetten tijdens de lesuren, alsook om toegang te hebben tot meteen alle leerjaren van Xnapda.

Persoonlijk abonnement leerkracht

Een persoonlijk abonnement kan je als leerkracht nemen voor 1 maand, 4 maanden of 12 maanden. Je hebt de extra optie om de 'Huiswerktool' erbij te nemen. Hiermee kan je als leerkracht aan je leerlingen Xnapda-filmpjes als huiswerk geven voor buiten de lesuren. Dit persoonlijk abonnement heeft toegang tot 1 leerjaar naar keuze. Je kan extra leerjaren aanklikken, maar dan betaal je extra. Welkom en veel Xnapda-leerplezier!

Persoonlijk abonnement ouder

Een persoonlijk abonnement kan je als ouder nemen voor 1 maand, 4 maanden of 12 maanden. Dit heeft toegang tot de Xnapda-filmpjes van 1 leerjaar naar keuze. Je kan extra leerjaren aanklikken, maar dan betaal je extra. Welkom en veel Xnapda-leerplezier!