Kopiëren van Xnapda-filmpjes is niet toegestaan!

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Kopiëren van Xnapda-filmpjes is niet toegestaan!

copyright
15/04/2020


BELANGRIJK !

Xnapda heeft in deze moelijke corona-periode haar instructie- en automatisatiefilmpjes tijdelijk gratis gezet om alle leerkrachten een hart onder de riem te steken. Het is fijn dat onze filmpjes zo talrijk gebruikt worden, maar het is niet de bedoeling dat ze gekopieerd worden. Het kost veel geld en moeite om deze filmpjes te produceren en daarnaast hebben we in deze periode ook nog een inkomstenverlies door ze gratis aan te bieden en iedereen te ondersteunen.

Wat mag wel?

1) Je kan een link doorsturen van de webpagina van een filmpje. Wanneer je op het filmpje klikt, kan het bekeken worden. Inloggen hoeft niet.
2) Je kan de titel van het filmpje doorsturen. Via de zoekbalk kan zo het filmpje gevonden worden.

Wat mag niet?

1) Onze filmpjes mogen niet gedownload of gekopieerd worden. Er staat immers een copyright-teken op het einde van ieder filmpje.
2) Onze filmpjes mogen niet verwerkt worden in andere filmpjes, tools of powerpoints, waar filmpjes van gemaakt worden. Er mag ook geen schermopname van gemaakt worden. Dit is allemaal wettelijk verboden, aangezien dit de auteursrechten schendt van onze filmpjes, waar heel veel werk, tijd en geld ingestopt is. Deze zelfgemaakte video's, met Xnapda-beelden erin, mogen niet gebruikt en geshared worden. Ook moeten ze meteen verwijderd worden. Indien zo’n video toch nog gebruikt, gedeeld of niet verwijderd is, kan Xnapda gerechterlijke stappen ondernemen.